Goedkope fly drive Cyprus

Omdat een fly & drive vakantie tegenwoordig een erg populaire manier van reizen is, zou je verwachten dat dit ook een duur kostenplaatje heeft. Dit hoeft bij fly-drivecyprus.nl niet zo te zijn! Zij bieden verschillende niveaus van fly drive vakanties naar Cyprus waar een leuke en eerlijke prijs wordt aangeboden.

1. De auto

Zodra u land op Paphos of Larnaca staat er een leuke auto voor je klaar waar je je gehele vakantie gebruik van kunt maken om Cyprus te ontdekken. Denk hierbij aan een:

  • Kia Picanto
  • Hyundai Atos
  • Toyota Aygo

Deze auto’s of een vergelijkbare uit hetzelfde segment voldoet helemaal aan de eisen, zodat u zorgeloos op Cyprus rond kunt rijden.

2. Het verblijf

Op Cyprus zijn er veel authentieke en leuke accommodaties die in de prijsklassen vallen van de goedkoopste fly & drive reis. Je zult verblijven in twee of wellicht drie sfeervolle, schone en vooral gastvrije accommodatie. De mensen op dit eiland zijn trots en dat merk je echt aan hun welgemeende gastvrijheid. Zo zul je aan niks te kort komen!

3. Troodosgebergte

Een onderdeel van deze reis bevat vaak enkele dagen in het Troodosgebergte. Het Troodosgebergte heeft prachtige natuur, maar ook mooie bezienswaardigheden en authentieke dorpjes met hun schilderachtige uitstraling. Hierdoor krijg je een mooie eerste impressie van het eiland Cyprus. Het Troodosgebergte ken verschillende zones. Op lager gelegen gebied zijn er bijvoorbeeld wijn- en boomgaarden, terwijl hoger gelegen vele pijnboombossen te vinden zijn. De zogenaamde ‘ceder vallei’ is een bijzonder gebied in het Troodosgebergte. Hier bevinden zich duizenden speciale cederbomen! Als je nog een beetje geluk hebt kom je misschien nog een wild schaap genaamd ‘moufflon’ tegen. Dit soort schaap komt alleen op Cyprus voor en is voor hen een nationaal symbool. Dus mocht je deze tegenkomen, maak zeker een foto!

4. Kijk naar je eigen portemonnee

Naast deze goedkope fly drive vakantie met vlucht, auto en accommodatie kun je het zelf natuurlijk zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Er zijn genoeg leuke kleine eettentjes te vinden waar je voor een leuke prijs gezellig kunt eten. Deze eettentjes stralen vaak ook gelijk de cultuur van Cyprus uit, dus juist als je echt het eiland wilt leren kennen is dit perfect. Verder zijn er veel bezienswaardigheden en plekken waar je lekker met je auto naartoe kan rijden en die geen entreegeld kosten. Lees hier een van onze succesverhalen van mensen die een fly drive vakantie hebben gemaakt naar Cyprus:

Reisverslagen Fly Drive Cyprus

Klanten vertellen hun reisverhaal